Laster... Vennligst vent!

Tilbud! Akkurat nå får du 82% rabatt på alle våre webhotellpakker (første året)

  • support@misshosting.no
  • +47 32 26 02 00
  • Tilbud
  • .NO - 79kr
  • .SE - 119kr
  • .COM - 89kr
  • .NET - 89kr
  • .ORG - 119kr
  • .EU - 79kr

Nyhet!

Med Miss Hostings VPN får du en sikker tunnel for din internettrafikk. Takket være krypteringen (AES-256) kan ingen få tak i dine internettdata. Uansett om du har hjemmekontor, bruker nettbank eller spiller onlinespill så er det såklart veldig viktig at din informasjon ikke spres til utenforstående. Derfor er Miss Hostings VPN et nødvendig verktøy i din hverdag.

Takket være at vi har mer enn 30 servere rundt om i verden så kan du dessuten få tilgang til masse av innhold verden over med rask hastighet. Ingen lange nedlastingstider eller masse venting på at det skal bufre ferdig.

Vi har flere ulike VPN-pakker, så da kan du velge det som passer deg. Miss Hostings VPN-løsning fungerer både for Windows og Android.

Månedspris Årspris

Funksjonalitet i vår VPN-tjeneste

Enkel, rask og sikker styring av tjeneste sammen med skalerbare pakker.

Kort leveringstid

VPN-tjenesten settes opp på sekunder etter betaling er mottatt.

AES-256

Den beste krypteringen for å beskytte dine data.

Flere steder

Servere på fire kontinenter: Nordamerika, Europa, Asia, Australia.

Android app

Last ned Android-appen. Nettsurf sikrere og raskere på ditt nettbrett eller telefon med Android OS.

Windows App

Bruk en VPN-app for Windows-telefon, nettbrett, krypter din internetttilkobling og nettsurf sikrere.

Personvern garantert

Din webhistorikk forblir 100% privat. Vi lagrer kun data som behøves for å måle båndbreddeforbruk.

Spørsmål & svar

For tiden tilbyr vi en VPN-app for Windows- og Android-operativsystem.

Vi har VPN-servere på fire kontinenter: Europa (Storbritannia, Nederland, Tyskland, Litauen, Spania, Sverige), Asia (Singapore, Japan, Sydkorea) og Nordamerika (Washington, San Francisco, Toronto), Australia (Sydney) .

Frem til de siste årene ble VPN brukt for det meste av organisasjoner som universitet og forskjellige bedrifter som har et tydlig behov for internettsikkerhet. Nå når verden blir mer og mer sammenkoblet og avsløringer av bedrifter med regjeringer og internettleverandører som samler inn privat informasjon, har de uovertruffne VPN-fordelene også blitt oppdaget av hverdagslige internettbrukere.

Hva er VPN?

VPN er forkortelse for virtuelt privat nettverk og har eksistert siden rundt slutten av 90-tallet. Det er et verktøy som hjelper med internett-sikkerhet, regionale begrensninger, irriterende annonser og popup-vinduer. Med økende bekymring, blir VPN-tjenester mer og mer relevante. Hvis du har en internettforbindelse tilgjengelig, bør du alltid kunne koble til VPN. Med VPN sendes all nettverkstrafikk til en sikker tilkobling, noe som holder dataene og verdifull informasjon trygg og sikker. Som en brannmur, utviklet for å beskytte dataene som er lagret på datamaskinen din, beskytter VPN dataene dine over Internett.

Hva kan en VPN gjøre?

Hva er VPN er et viktig spørsmål, men det er også nyttig å vite hva VPN kan gjøre. Som nevnt krypterer VPN alle dataene dine, noe som betyr at den lar deg koble til de offentlige nettverkene sikkert. VPN skjuler IP-adressen din, noe som betyr at den kan tillate deg å omgå regionale begrensninger og til og med blokkerte nettsteder. Det kan også hjelpe deg med netthandel siden mange nettsteder bestemmer prisene for varene, basert på hvor du befinner deg.

Hvor kan du få VPN?

VPN har mange leverandører som lett finnes på internett. De vil tilby deg VPN-tjenester og svare på spørsmålene dine som: Hva er VPN? Hva gjør den? Hvorfor trenger jeg en? Hvor mye koster det? Ta en titt på VPN-tjenesten vår, og kontakt vår kundestøtte hvis du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne.

Siden de fleste offentlige nettverk nå er utrolig usikre, hver gang du kobler enheten din til en Wi-Fi på en flyplass, kafé, hotell eller et lignende sted, åpner du flere private ganger til for eksempel bankopplysninger, private e-poster eller helseopplysninger. Potensielle hackere kan da bruke denne informasjonen, som de vil. Faktum er enkelt, du risikerer å komme opp i alvorlige problemer uten selv å innse det.

VPN blir raskt en nødvendighet for folk som bruker mye tid på internett. Å vite hvordan du bruker VPN på forskjellige enheter kan være nyttig for alle. VPN har mange bruksområder, som å øke sikkerheten og nettverksytelsen, fjerne annonser eller la deg deg å omgå noen uønskede regionale restriksjoner.

Hva er VPN?

VPN står for et virtuelt privat nettverk. Det er en sikker, kryptert forbindelse mellom enheten du bruker til nettsurfing og andre nettverk, etablert over internett. Med VPN kan du beskytte dine aktiviteter på nettet mot mulig spyware, omgå visse begrensninger og sensur, nettsurfe uten å møte alle de irriterende annonsene, laste ned torrenter eller til og med se strømmer online.

VPN på Xbox One

Hvis du spiller videospill, har du kanskje lurt på hvordan du bruker VPN på Xbox One. Denne konsollen har ikke noen offisiell støtte eller apper for VPN, så det kan ikke være så enkelt å sette den opp og bruke den. For å opprette forbindelsen, må du bruke en Windows 10-PC med en aktivert VPN forbindelse og deretter dele tilkoblingen gjennom en nettverkskabel. For å bruke VPN på Xbox One, må Windows-PCen være slått på med en aktiv VPN-tilkobling for hele bruksperioden. Xbox Live-trafikk vil nå bli dirigert gjennom PC-en din, med fordelene med VPN-en. Du kan nå nettsurfe på Xbox One i fred.

VPN på Mac

MacOS-brukere bør vite hvordan de bruker VPN på Mac-enhetene sine. For å sette opp en VPN-tilkobling på Mac-enheten din, må du vite disse detaljene: serverens IP-adresse eller vertsnavn, brukernavn, passord og tilkoblingstype. Alle VPN-innstillinger kan registreres i Systemvalg under Nettverk-preferansepanelet. Klikk på + og velg deretter VPN under grensesnittalternativet. Velg Konfigurasjon og deretter Legg til konfigurasjon. Skriv inn VPN-serverens IP-adresse eller vertsnavn, brukernavn og passord. Forsikre deg om at du har valgt å vise VPN-status på menylinjen, og trykk deretter på Bruk. På menylinjen kan du nå se et nytt ikon. Klikk på den og velg deretter Koble til VPN. Når den er koblet til, ser du en tidtaker som starter. Og det er det, VPN-tilkoblingen din er klar!

Ingen bekymringer, vi tar ikke ekstra gebyrer eller suspenderer tjenesten din. Du vil imidlertid ikke kunne logge på med din konto før neste måned.

Vi lagrer bare logger som er nødvendige for beregning av båndbredde. Det inkluderer ingen data om nettsurfinge din.

Nei.

Ja, du kan oppgradere hele din pakke til en større en.

Våre allmenne vilkår gjelder.

Vårt supportteam hjelper deg gjerne 24/7 via chat.

Kunders omdömen!

Copyright © 2021 Misshosting.se, All Rights Reserved |  Privacy & Policy